...

Hog Champs featuring Fortnite Duos Lan

Najveći duo Fortnite turnir na Balkanu – 6 regionalnih država, prize pool u vrijednosti 5000EURa, poznati influenceri i najvještiji igrači Fortnite-a! 
Kroz 4 runde Open kvalifikacija te Liga format od sveukupno 200 verificiranih igrača 30 najuspješnijih kvalificiralo se za Grand Finals event održan 24.06 u Hall of Game igraoni, a priliku za status najboljih ostvarilo je još 10 igrača kroz Last Chance LAN event. 


Svima dobro znani Vaske, Jimke, Ledu, Skvii, Trulex i njihovi DUO partneri pozvani su direktno u finale kao wildcards turnira, a posjetili su nas i omiljeni influenceri GallaSandalla te Marko Kofs koji su Telemach kutak pretvorili u pravu malu arenu zaigravši Fornite sa posjetiteljima u sklopu trajanja eventa (čestitamo #TeamGalla, #TeamKofs dobro ste se borili)  “The ultimate duo” – Trulex i Chico, a čestitamo i parovima Skvii i T3eny te CWE SneakyFox i Poweer kao drugo i treće plasinarima! 

 

 

Veliko hvala svima koji su nas vijerno pratili putem streama ali i uživo u HOGu – vas čak 3128 družilo se sa nama uživo! Shoutout i za sve naše partnere: Samsung Odyssey, Telemach, Gamio, Z centar, Dominos Pizza, Pro Game i Admiral hotel. 

Do sljedećeg turnira brusite svoje gaming vještine! Tko zna što vam spremamo… 

Ostala događanja

🔥 LJETO NAM SE VRATILO 🔥

🔥 LJETO NAM SE VRATILO 🔥

Ljetooo nam se vratiloo u HOG 🎶🎶 Najavu smo započeli jednim hitom, a upravo te takva promocija očekuje u areni!!…
🏆 Telemach CUBE.SEL - održana je velika završnica 🏆

🏆 Telemach CUBE.SEL - održana je velika završnica 🏆

Prošlog vikenda, 10. i 11.5 u HOGu napokon je održana velika završnica prve srednjoškolske esport lige u Hrvatskoj!! 🥇🏆 Dva…